Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

5 gangen Chef's diner € 69,- € 57,50

Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (80 reviews)
98% aanbevolen

5 gangen Chef's diner € 69,- € 57,50

Deal
5 gangen Chef's diner
€ 69,- € 57,50

Deal
4 gangen Chef's lunch
€ 56,25 € 47,50

Deal
6 gangen Chef's diner
€ 80,- € 67,50

Deal
3 gangen Chef's diner
€ 47,- € 39,50

Wat 80 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 80 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed gegeten, maar onprofessioneel "
5.7 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 6

We hebben lekker gegeten. De vriendelijkheid van het personeel verdient geen negatieve beoordeling. Maar in de bediening ging er veel verkeerd en dit kwam onprofessioneel op ons over. Jammer, want niet aan te bevelen aan onze vrienden. En dit in zo'n mooie plaats als Buren.

Astrid op 27 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 27 december 2023

Jammer dat jullie het zo ervaren hebben Astrid. Het zou kunnen, dat de bekende wet van Murphy die avond bij jullie los is gegaan. Het was, zoals je zelf ook ongetwijfeld hebben kunnen zien hartstikke druk. Wilma, de gastvrouw en tevens mijn partner/vriendin was echter behoorlijk ziek en werd in de loop van de avond alleen maar zieker en zieker. En dat precies op de dag dat de nieuwe hulp in de bediening voor de 1e keer meeliep en daardoor niet goed door Wilma kon worden begeleid en opgeleid op de manier zoals wij het graag bij ons willen hebben. Ik heb van de andere gasten van die avond geen klachten gehad, sterker nog eigenlijk alleen maar positieve reacties en feedback. Ik vind het wel jammer, dat je het eten ook een 7 hebt gegeven, terwijl je toch in je review aangeeft "goed gegeten" en "wel lekker gegeten" te hebben. Maar goed, wij doen ons best om het onze gasten naar hun zin te maken en dat is in jullie geval dus duidelijk niet is gelukt en dat vinden wij alleen maar erg jammer. Ik hoop dan ook dat je ons nog een 2e kans wilt geven, zodat je zelf zal ervaren, dat als iedere medewerker in normale doen is, het er toch heel anders aan toegaat.


"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantatisch gegeten. Bij elk gerecht uitleg over de producten door de kok. Wij komen zeker terug!

Ineke Hommels op 06 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 09 december 2023

Dank je Ineke voor deze mooie review en waardering. Was ook erg leuk om jullie enthousiasme te ervaren over de gerechten en de sfeer. En de volgende keer komt zeker en sneller dan verwacht. Op 1e kerstdag mogen wij jullie al weer als één van onze gasten ontvangen. Het zit i nmiddels ook volgeboekt, dus het wordt weer een leuke gezellige avond, daar gaan wij voor!! Tot de kerst.


"Mooi menu"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Bij Goede Buren wordt met het hart gekookt. Mooie gerechten met verrassende smaken. Wij hebben genoten.

Carla Dielen op 03 december 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 03 december 2023

Dank je Carla voor deze mooie review en waardering. Het was ook erg leuk om jullie enthousiasme te ervaren over de gerechten met de verrassende smaakcombinaties en de sfeer in ons restaurant en jullie je ook echt "thuis" voelden. En dat is precies zoals wij het graag willen: "Voor het gevoel van Thuis". Hopelijk nog tot een volgende keer, voordat jullie uit onze omgeving vertrekken.


"Een verrassend menu"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wat een leuk restaurant! Menu is bereid met streekproducten en wordt toegelicht door de kok.
Een leuke ambiance! Een aanrader. We gaan zeker terug!

Margriet op 05 november 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 07 november 2023

Dank je Margriet voor je feedback. Tot de volgende keer!!


"Echt een aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij Brasserie Goede Buren in Buren. Gastvrije sfeer en iedere gang werd door de kok uitgelegd wat het was en waar de producten vandaan kwamen. Wij hebben genoten.

Marije op 28 oktober 2023
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 29 oktober 2023

Dank je Marije voor je mooie review en waardering met 3x10. Het was zeker leuk om jullie zo te zien genieten van de gerechten en de gemoedelijke sfeer, zoals wij dit in ons restaurant proberen te creëren voor "Het gevoel van Thuis", alsof je dus bij je buren gaat eten. Hopelijk tot een volgende keer!!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@heerlijk.nl.

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden