Rose Garden

Aziatisch |
9,2 (140 reviews)
97% aanbevolen

6-gangen Tasting Menu € 71,50 € 50,-

Rose Garden

Aziatisch |
9,2 (140 reviews)
97% aanbevolen

6-gangen Tasting Menu € 71,50 € 50,-

Wat 140 mensen zeggen over Rose Garden

9.2 Gebaseerd op 140 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"6 gangen tasting menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt heerlijk gegeten. Mooie locatie en prettige bediening. Vooraf wordt er gevraagd wat je wensen zijn.

Anton Schoonderbeek op 29 november 2023
Geverifiëerd

"in een woord: geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een warm welkom in restaurant Rose Garden. De eigenaar Okkie weet je goed op je gemak te stellen en geeft gastvrij antwoord op je vragen. Het restaurant is stijlvol en warm ingericht met oog voor Oosterse invloeden. Dan het heerlijke eten. We ging voor een proeverij van 6 gerechten die er stuk voor stuk prachtig uit...

Lees hele review

Een warm welkom in restaurant Rose Garden. De eigenaar Okkie weet je goed op je gemak te stellen en geeft gastvrij antwoord op je vragen. Het restaurant is stijlvol en warm ingericht met oog voor Oosterse invloeden. Dan het heerlijke eten. We ging voor een proeverij van 6 gerechten die er stuk voor stuk prachtig uitzagen en heerlijk smaakten. De gerechten worden opgediend in mooi aardewerk servies, waarbij aandacht is voor de functionaliteit van de borden en schaaltjes. Ieder gerecht is een plaatje en heerlijk! De tip van de eigenaar om zuinig om te gaan met de Umami sojasaus doen we met graagte, omdat anders de smaken 'verdrinken' in de sojasaus.
De eigenaar heeft aandacht voor de vragen en opmerkingen van de gasten. Hij gaat in gesprek, is enthousiast en ontvangt met graagte de complimenten. We zijn ook zeer te spreken over de door de eigenaar zelf samengestelde muziek-playlist. Sfeervolle muziek uit de jaren 80. Muziek waar de eigenaar mee is opgegroeid. Hij benadrukt dat wanneer het drukker is in de zaak, met name in het weekend, er dan een andere playlist wordt gespeeld. Fijn om te horen. Muziek is niet alleen muzikaal behang, maar juist sfeerondersteunend. Een punt waar meerdere restaurants iets van kunnen leren. Al met al zijn we zeer te spreken over deze culinaire ervaring in een sfeervolle setting. We komen zeker terug!

Qnette op 23 november 2023
Geverifiëerd

"Gewoon goed"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Lekker eten bij gezellige chinees. Hadden 6 gangen verassing, niet te veel lekker en genieten van de smaken

Nynke op 19 november 2023
Geverifiëerd

"Aziatische verwennerij"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Speciaal 6-gangen menu gehad met allemaal heerlijke gerechtjes. Het was op een rustige donderdag
, dus de eigenaar Rocky Pang had ook tijd wat meer informatie te geven over zijn zaak. Hier gaan we zeker nog terugkomen!

Mieke Straatman op 17 november 2023
Geverifiëerd

"Erg goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en gezellig gegeten. Was wel erg veel, maar hele mooie gerechtjes met goede afwisseling.

Simone op 05 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Toon telefoonnummer

Over Rose Garden

Keuken: Aziatisch

Restaurant Rose Garden in Barneveld staat al vanaf 1987 bekend als het sfeervolle Aziatische restaurant in het centrum van Barneveld.

En sinds 4 jaar behoort Rose Garden ook bij de "Fine Eastern". Een select gezelschap welke zich tot de beste Chinees-Oosterse Restaurateurs van Nederland mag benoemen.

Diverse culinaire gerechten met invloeden uit de Aziatische keuken worden hier met passie bereidt. Van een goed verzorgd Chinees-Indisch-Kantonees gerechten tot aan Japanse Sushi.

Ervaar het zelf en kom genieten van de Aziatische keuken bij restaurant Rose Garden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Barneveld e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@heerlijk.nl.

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden