Restaurant de Bijenkorf

Pannenkoeken, Pizza | | Menu

Smaakvol 3-gangen a la carte diner met €10 korting

Restaurant de Bijenkorf

Pannenkoeken, Pizza | | Menu

Smaakvol 3-gangen a la carte diner met €10 korting

Deal
Smaakvol 3-gangen a la carte diner met €10 korting

Je krijgt €10,- korting op de totaalrekening per persoon.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Restaurant de Bijenkorf

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorthuizen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant de Bijenkorf

Keuken: Pannenkoeken, Pizza

Een gezellig hapje eten in vakantiesfeer? Kom dan de pannenkoeken en pizza's proeven in Restaurant De Bijenkorf op Vakantiepark Ackersate! Pannenkoeken worden vers gebakken en rijkelijk gevuld met de ingrediënten die door jullie zelf gekozen worden. Of kies één van de 'pannenkoek kanjers' van de kaart. Voor de kinderen zijn er speciale kids-pannenkoeken en natuurlijk een placemat om zelf in te kleuren! Het restaurant is ingericht voor een etentje in een gezellige informele sfeer. Jong en oud heten we van harte welkom om samen te genieten van deze heerlijke Nederlandse lekkernij!

Liever een overheerlijke pizza? Ook dan ben je bij Restaurant De Bijenkorf aan het juiste adres. Alle pizza's worden gemaakt met verse ingrediënten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Voorthuizen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@heerlijk.nl.

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden